Що робити з горошком

0 Comments

Куди подіти горошок?

Розповідаємо, що можна легко та швидко приготувати із зеленого горошку.

  1. Смузі із зеленого горошку
  2. Брускетта із зеленим горошком
  3. Суп-пюре із зеленого горошку
  4. Суп із зеленим горошком
  5. Паста із зеленим горошком
  6. Гарнір із круп із зеленим горошком
  7. Пюре із зеленого горошку
  8. Легкий овочевий салат із зеленим горошком

Збережена копія

Як зберегти зелений горошок на зиму?

Скласти горошок у морозильну камеру та включити режим “суперзаморозки” (якщо такий є). Тримати при температурі мінус 18 градусів до 9 місяців. Для приготування страв з горошку попередньо розморожувати його не потрібно.